Telefonické objednávky  702 966 211 (Po–Pá: 10:00–17:00)
  • Nákupní košík
    0,00 €
    0
 
 
 »  Vše o nákupu  »  Informace o zpracování osobních údajů (GDPR)  »  Souhlas registrace nového zákazníka

Souhlas registrace nového zákazníka

ZPRACOVNÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI REGISTRACI NOVÉHO ZÁKAZNÍKA

Udělujete tímto souhlas společnosti:
     název: Hyper Elektro, v.o.s.
     IČ: 28355636
     sídlo: Plachty 510/6, Brno 634 00
     dále jen "Správce",
aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen "zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjemní
  • Adredsa
  • Telefonní číslo
  • Email
  • pokud se jedná o fyzickou osobu podnikající, tak název společnosti, IČ a DIČ
  • informace o objednaných produktech
  • číslo bankovního účtu v případě platby bankovním převodem


Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat za účelem vystavování faktur, posílání zboží na adresu a kontaktování. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu existence uživatelského účtu. Účet můžete kdykoliv smazat.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to:
     a) zasláním e-mailu na info@hyperelektro.cz
     b) zasláním dopisu na adresu: HyperElektro.cz, Václavská 9, Brno 603 00


Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé

  • Poskytovatel softwaru Ing. Václav Cehlárik (Netshops.cz).
  • Popřípadě další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přísup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro orchanu osobních údajů.
Provozováno naProvozováno na systému NetShops
GoPay