Souhlas registrace nového zákazníka

 

HyperElektro.cz
Václavská 9
603 00 Brno

Po-Čt:
10:00 až 12:30 - 13:30 až 18:00 hod.

Pátek:
10:00 až 12:30 - 13:30 až 17:00 hod.

So-Ne: Zavřeno

tel: +420 702 966 211
e-mail: info@hyperelektro.cz

Náš profil na Facebooku
Náš profil na Google+
 

Doprava nad 1000 Kč zdarma!

Česká pošta:
Balík Na poštu - převodem 84,-
Balík Na poštu - dobírka 123,-
Balík Do ruky - převodem 89,-
Balík Do ruky - dobírka 128,-

GLS kurýr:
Převodem 79,-
Dobírka 118,-

DPD kurýr:
Převodem 89,-
Dobírka 128,-

Osobní odběr:
Brno, Václavská 9 - zdarma

Osobní odběr Zásilkovna:
Převodem 59,- | Na dobírku 84,-

 
 

ZPRACOVNÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PŘI REGISTRACI NOVÉHO ZÁKAZNÍKA

Udělujete tímto souhlas společnosti:
     název: Hyper Elektro, v.o.s.
     IČ: 28355636
     sídlo: Plachty 510/6, Brno 634 00
     dále jen "Správce",
aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen "zákon o ochraně osobních údajů") zpracovávala tyto osobní údaje:

  • Jméno a příjemní
  • Adredsa
  • Telefonní číslo
  • Email
  • pokud se jedná o fyzickou osobu podnikající, tak název společnosti, IČ a DIČ
  • informace o objednaných produktech
  • číslo bankovního účtu v případě platby bankovním převodem


Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat za účelem vystavování faktur, posílání zboží na adresu a kontaktování. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu existence uživatelského účtu. Účet můžete kdykoliv smazat.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to:
     a) zasláním e-mailu na info@hyperelektro.cz
     b) zasláním dopisu na adresu: HyperElektro.cz, Václavská 9, Brno 603 00


Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé

  • Poskytovatel softwaru Ing. Václav Cehlárik (Netshops.cz).
  • Popřípadě další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přísup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro orchanu osobních údajů.
Zpět
Provozováno naProvozováno na systému NetShops
Na našich stránkách používáme soubory cookies.
Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Zobrazit mobilní verzi hyperelektro.cz