Zásady ochrany osobních údajů

 

HyperElektro.cz
Václavská 9
603 00 Brno

Po-Čt:
10:00 až 12:30 - 13:30 až 18:00 hod.

Pátek:
10:00 až 12:30 - 13:30 až 17:00 hod.

So-Ne: Zavřeno

tel: +420 702 966 211
e-mail: info@hyperelektro.cz

Náš profil na Facebooku
Náš profil na Google+
 

Doprava nad 1000 Kč zdarma!

Česká pošta:
Balík Na poštu - převodem 84,-
Balík Na poštu - dobírka 123,-
Balík Do ruky - převodem 89,-
Balík Do ruky - dobírka 128,-

GLS kurýr:
Převodem 79,-
Dobírka 118,-

DPD kurýr:
Převodem 89,-
Dobírka 128,-

Osobní odběr:
Brno, Václavská 9 - zdarma

Osobní odběr Zásilkovna:
Převodem 59,- | Na dobírku 84,-

 
 

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost Hyper Elektro, v.o.s. IČ: 28355636 se sídlem Plachty 510/6, Brno 634 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským obchodním soudem v Brně, oddíl A, vložka 22566, dále jen „Správce“ z důvodu vyřízení objednávky zpracovává tyto osobní údaje:

  • jméno a příjemní,
  • adresa,
  • telefon,
  • e-mail,
  • v případě fyzické osoby podnikatele IČ, DIČ a název společnosti,
  • v případě bankovního převodu číslo bankovního účtu,
  • IP adresa,
  • seznam objednaného zboží,

což nám umožňuje GDPR ve čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, z důvodu plnění smlouvy. Dále pak na základě oprávněného zájmu podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR zpracováváme osobní údaje:

  • emailovou adresu

pro marketingové účely (newslettery, hodnocení zboží, hodnocení obchodu).

Osobní údaje zpracováváme na eshopu 5 let od přijetí objednávky pro případné řešení reklamací a sporů, v účetním systému pak 10 let od vystavení faktury. Po uplynutí této doby Správce data vymaže.

Osobní údaje předáváme těmto zpracovatelům:

  • přepravním společnostem: Zaslat s.r.o, CELKOM PRAHA, spol. s r.o., Zásilkovna s.r.o.,
  • poskytovateli softwaru: Ing. Václav Cehlárik (NetShops.cz)
  • externí účetní: Marika Vaníčková
  • společnostem Heureka Shopping s.r.o., Seznam.cz, a.s. a Google LLC za účelem sledování a měření konverzí a hodnocení obchodu a zboží
  • platební bráně GOPAY s.r.o.
  • TERMS a.s. (SMS brána)
  • případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.


Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům,
  • právo na opravu osobních údajů, popř. omezení zpracování,
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo na přenositelnost údajů,
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně emailem na info@hyperelektro.cz, nebo písemně dopisem na adresu: HyperElektro.cz, Václavská 9, Brno 603 00,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Zpět
Provozováno naProvozováno na systému NetShops
Na našich stránkách používáme soubory cookies.
Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.
Zobrazit mobilní verzi hyperelektro.cz